top of page

Mini Bankers

Public·128 members

РБ Лајпциг Црвена звезда uživo 2022 25 октобар 2023

Црвена звезда - Сиренс, 19:12, 2023-10-21@11:00, Бургас, Бугарска. Следећа · Фудбал · У сусрет противнику – РБ Лајпциг · SDCZ - 24/10/2023 0. У оквиру трећег ...

Nisam teoreticar zavere ali krajnje sumnjivo. Ima i do toga sto si rekao za terzu mada to mi nema veze sa derbijem, ogadio mi je svaku tekmu. This post was modified пре 8 месеци by FanatikCZ Написано: 1. 21:13 (@nedst) Уписи: 534 Oni stvarno nikad lošiji, potpuno pogubljeni i sa igrom i sa bodovima. Mi, neću reći da smo mašina za gaženje, ali u odnosu na njih smo klasa. E sad hoće li biti s naše strane želje da se protivnik deklasira videćemo. Da je obrnuto od njih ne bi bilo milosti. РБ Лейпциг - Црвена Звезда 25.10.2023 пре 16 сати — Назва: РБ Лейпциг (Німеччина); Домашній стадіон РБ Лейпциг: Red Bull Arena Leipzig; Країна: Німеччина; Тренер: Marco Rose. Минулий матч команди ... марта 2023. 19:31 (@_rygel-xvi_) Уписи: 1945 Звезда ми је све Дерби за 2 дана а по коментарима као да играмо са Радником из Сурдулице. Свака част Терзо, огадио си нам фудбалски клуб за медаљу. Треба и то умети... Написано: 1. 19:40 (@fanatik123) Уписи: 132 Делија @_rygel-xvi_ Ja se i osecam kao da igramo sa surdulicom. Jednostavno toliko su im losi i ovi na terenu i ovi na tribinama da sam poslednjih par godina izgubio svaku draz derbija i uopste mi se ne razlikuje od ostalih ling long meceva. Da ne spominjem i to sto svaki derbi manje vise izgleda gore od onog prethodnog i svaki put smo pet puta bolji od njih a skoro nijedan derbi nismo to pokazali. 16:41 Da, moze i tako da se kaze. Ja sam starovremski covek koji je za Zvezdu poceo da navija skoro 20 godina pre nego sto se uopste pojavio termin "Delije" i za mene su navijaci Zvezde cigani a Delije su ove organizovane navijacke grupe. Ali, prihvatam korekciju. Написано: 28. 16:47 (@fantom-mijovic) Уписи: 22 Već par godina pričam sa drugarima pred svaki derbi da je vreme da ih demoliramo i to se ne desi. Trenutna situacija nam govori da su u nikad gorem stanju, ne znaju gde im je guzica, a gde im je glava. Imamo veliku bodovnu prednost, podigli smo formu, treba izaći rasterećeno, napadački od prvog minuta. Написано: 28. 20:54 Treba ih pobediti i cao. Ponovo ce vrlo rano da uvedu utakmicu u tucu, bekeljenje prema sudijama, skakanje celog tima i klupe na svaku odluku i slicne antifudbalske stvari. ФК "РБ Лейпциг": информация о футбольном клубе, Бундеслига 2022/2023 Лига Чемпионов 2022/2023. И, +/-, О. 1. Ман Сити. 2, +4, 6. 2. РБ Лейпциг. 2, 0, 3. 3. Янг Бойз. 2, -2, 1. 4. Црвена Звезда. 2, -2, 1. И ... ФК Бајерн Минхен vs ФК РБ Лајпциг Uživo Дармштат. ФК РБ Лајпциг. 126 dani. 2023/10/25. УЕФА Лига Шампиона. ФК РБ Лајпциг. Црвена Звезда! 121 dani. 2023/10/28. Бундеслига Њемачке у фудбалу. ФК РБ ... Free Sports Betting Tips From Professional Betting Tipsters Free Super Tips is the home of free sports betting tips. Get free tips from professional betting tipsters across all sports and offers from leading bookies! СД Црвена звезда: Почетна Црвена звезда - Сиренс, 19:12, 2023-10-21@11:00, Бургас, Бугарска. Следећа · Фудбал · У сусрет противнику – РБ Лајпциг · SDCZ - 24/10/2023 0. У оквиру трећег ... WinDrawWin.com: Free Football Betting Predictions and Watch football online - the latest upcoming live football streams and other sports streams RB Leipzig v Crvena Zvezda, RB Leipzig Win and BTTS Yes, 150. Protiv takvog protivnika je demoliranje tesko moguce jer srpske sudije nemaju karakter i pretvorice utakmicu u festival sudjenja svega i svacega da bi sebe zastitile, sto ce da ubije ritam utakmice. Godinama to rade i mi se godinama cudimo kako to da ih nikad ne odvalimo onako posteno a objasnjenje je veoma jednostavno. Написано: 28. 21:24 (@fuentess) Уписи: 510 Pred večiti derbi izvesne su samo dve stvari: (1) stoka sa južne tribine će uništiti stolice i (2) FK Komplekstizan će na svojim zvaničnim mrežama u izveštajima postaviti grbove bez zvezdica jer imamo jednu više od njih, ili će staviti i nama stari grb sa dve zvezdice iznad. Ali osećam da ćemo ih natrpati kako nismo odavno:)) Написано: 1. Zvezdašima 2.130 ulaznica, ali biće ih više u Lajpcigu 11. 10. 2023. — FK Crvena ZvezdaRB LeipzigUEFA Champions League. Komentari (0). Vidi sve komentare Najnovije vesti. Uživo. Danilo Anđušić · Uživo: Još jedna ... Обложување - Mozzart сре 12:00|6636 RB LeipzigCrvena Zvezda. po grupama. 11.28. X6.40. 212.5. 368. UEFA - Champions League. сре 12:00|6635 Young BoysMan.City. po grupama. 114.0. X ... Суперлига Србије 24. коло (вечити дерби): Црвена звезда - Па... 42 Уписи 20 Корисници 147 Likes 1, 639 Прегледи (@czbg) Уписи: 6569 Стара школа Admin ево је 🙂 3. март од 19 часова Добро знај да увек ту сам ја... Написано: 27. фебруара 2023. 16:06 (@ronilac) Уписи: 25 Делија почетник Kad ako ne sad crveno beli, sve manje od 2:0 je poraz i za trenera i za igrace, godinama ih nismo nabusili Написано: 28. 00:16 (@abraham) Уписи: 716 Циганштура Teski dani za Delije. Podrsku fudbalskoj mafiji ce da maskiraju u podrsku Dzajicu, bas me zanima u sta ce da maskiraju eventualni izostanak skandiranja protiv Vucica koji je upravo poklonio Kosovo Albancima. Osecam da ce biti nesto tipa "nema predaje" i teraj dalje, nikako ne pominji i pravi se mrtav. This post was modified пре 8 месеци by Abraham Написано: 28. 15:54 (@cilivili) Уписи: 343 Bolje reci, vodje navijaca a ne Delije. Написано: 28. Фудбал - ЛШ: Лајпциг - Црвена звезда пре 6 сати — За Црвену звезду почиње период одлуке у Лиги шампиона. После пораза у Манчестеру, који је био очекиван и нерешеног резултата у мечу против Јанг ... [[[спорт тв]**]] Црвена звезда ФК Јанг Бојс uživo live 4 окт 4. 10. 2023. — РБ Лајпциг и Јанг Бојс, 82 -57 Final Score. AUDI DOME. ABA Liga 02/04/2022 - 12:00 am. KK Borac Čačak. KK Crvena zvezda mts-Final Score.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• McKellar Robert M
    McKellar Robert M
  • duruelvan5305
  • alexendra ava
    alexendra ava
  • Diny Ignatov
    Diny Ignatov
  • rugby 2023
    rugby 2023

© 2020 Astwood Bank Cricket Club.

NB: A % of your subs will be a suggested donation, in order to claim gift aid on the donation part

bottom of page